2:41 pm - Tuesday September 4, 5573

Info for

Belajar Jahit Baju Peplum

Belajar cara menjahit baju kurung moden terkini - youtube, Http://bit.ly/panduanbajukurung-2 --- sila klik link website di sebelah kiri dan belajar menjahit pelbagai jenis baju kurung berserta dengan panduan. Kami yatie dan addin: jubah peplum???, Untuk yang tahu asas menjahit tetapi tak tau nak jahit baju macam saya ni, boleh la belajar dari youtube atau tutorial video tadi. tutorial yang dia ajar. Tutorial menjahit kain puplum - youtube, Http://www.facebook.com/karysmastore video ini menerangkan teknik membuat kain puplum karysma sharing center menawarkan kursus2 jahitan dengan harga rm50.

Kelas jahitan intensif - mariati, Pilih satu pattern baju yang anda ingin pelajari. a) baju kurung tradisional b) baju kurung pahang c) baju kurung moden. Kelas belajar menjahit murah di kolej komuniti shah alam, Hari ni lya nak share details pasal kursus ni. mana tahu ada yang sedang mencari tempat belajar jahit yang affordable di shah alam kan? harap-harap review ni boleh. Beli belah online | baju kurung peplum cotton kanak-kanak, Saya ni ada skill menjahit. tak lah terer sangat macam fashion designer artis semua tu. masih boleh pakai lah kalau saya jahit baju…teeheeee! kat rumah tu.

Florabeadz academy, Kelas jahit baju, langsir dan telekung secara intensif pada sabtu/ahad @ 018 28 78 164. Mari belajar membuat tudung | o me gosh!!, Yang bestnya, en dadi setuju membabi buta itu peliknya bukan dia x tau yang aku ni mmg buta kayu bab2 menjahit ni.boleh la nak pegang mesincumanya. Haida handmade: tutorial cara jahit sarung bantal, Sempena bulan mengumpul 1000 sarung bantal untuk dihadiahkan kepada pesakit kanser kanak-kanak, saya buat tutorial ini sebagai panduan pada sesiapa yang.

Source:

KNOW IT ALL: Friday’s Top 7 Stories at NBC News – NBCNews.com

Friday, 4 September 2015, 15:14 | Photography News | 0 Comment
by Admin

WTVCKNOW IT ALL: Friday's Top 7 Stories at NBC NewsNBCNews.comGood morning. Here are some of the stories we're following today: 1. Body of Drowned Boy Returned to Syria for Burial. The grieving father of the Aylan Kurdi, the Syrian toddler whose drowning made headlines around the world, returned home to bury his ...Image of Deceased Child on Beach, Fleeing from Syria, Frustrates WorldWTVCToddler found drowned on resort beach identifiedWJAC Johnstownall 3,012 news...

Read More »

Dominica estimates Tropical Storm Erika damage at nearly half of GDP

Friday, 4 September 2015, 15:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

ROSEAU, Dominica – A preliminary assessment of the effects of Tropical Storm Erika on the island of Dominica has found damage to basic infrastructure alone that amounts to nearly half of the small country's GDP, the prime minister said...

Read More »

AP Top Stories – USA TODAY

Friday, 4 September 2015, 11:14 | Photography News | 0 Comment
by Admin

WRGBAP Top StoriesUSA TODAYHere are the latest stories for Thursday, Sept. 3rd: Kentucky county clerk jailed for contempt in gay marriage dispute; Donald Trump takes GOP loyalty pledge; UN eyes migrant crisis in Hungary; Judge sides with Brady in "Deflategate." Loading… Post to ...Judge jails Kentucky clerk for refusing marriage licensesWRGBall 3,519 news...

Read More »

AP Top Stories – USA TODAY

Friday, 4 September 2015, 11:14 | Photography News | 0 Comment
by Admin

WRGBAP Top StoriesUSA TODAYHere are the latest stories for Thursday, Sept. 3rd: Kentucky county clerk jailed for contempt in gay marriage dispute; Donald Trump takes GOP loyalty pledge; UN eyes migrant crisis in Hungary; Judge sides with Brady in "Deflategate." Loading… Post to ...Judge jails Kentucky clerk for refusing marriage licensesWRGBall 3,519 news...

Read More »

Page 1 of 953 1 2 3 4 953