Info for

Cara Melukis Pola Baju Kurung Pesak Betawi

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": leher baju kurung

Kongsi macam-macam: cara jahit kain baju kurung part 1, Cara jahit kain baju kurung part 1 cara mengukur dan melukis pola. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Suatu masa dulu, saya juga seperti anda, ingin belajar menjahit. saya ingin mulakan dengan belajar cara menjahit baju kurung terlebih dahulu. jadi, saya meninjau. Membuat pola baju kurung riau/kurung pahang, Terima kasihnk tnya ada tak pola utk bajusaya pggl kurung betawitak tahulah org laingoogle tp takde lahpesak baju tu cuma sekeping dr ketiak.

Kongsi macam-macam: cara menjahit baju kurung - part 3, Ok. cuba belek baju kurung anda. ada 4 keping pesak, kan? kalau tak cukup 4 keping, bukan baju kurung la tu. untuk memotong, letakkan pola di atas kain, pinkan kemas.. Sweet and simple: menjahit baju kurung riau, Entry saya kali ni tentang cara menjahit baju kurung riau. sebelum ni saya ingatkan baju ni namanya kurung pahang. tapi lepas google tadi, baru tahu nama. Bungaemas collections: tutorial: cara-cara menjahit baju, Sediakan interfacing berbentuk leher baju, kemudian iron pada sekeping kain (kain lebihan baju)..

~~~my lovely & beauty quilt ~~~, Saturday, august 15, 2009 cara melukis pola lubang leher/bulan assalamualaikum, di atas permintaan pengunjung blog, hari ni saya tunjukkan cara membuat. Sweetbajukurung: teknik mudah melakar pola kain, Today, saya tunjukkan teknik mudah melakar pola kain. pola ni sesuai utk kain lipat batik, selisih depan, belah depan dan kipas belakang. teknik ini adalah paling. Cara jahit jubah moden | dunia jahitan mizaeija, Pada sesiapa yang tak tahu macam mana nak buat pola jubah,.

Pola Baju Kurung Tradisional Syira

Pola Baju Kurung Tradisional Syira

 plak pola bg kekek cam kat atas tu. Pasni bleh lukis pola tul leher

plak pola bg kekek cam kat atas tu. Pasni bleh lukis pola tul leher

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": leher baju kurung

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": leher baju kurung

Cara+membuat+pola+baju+kurung+moden

Cara+membuat+pola+baju+kurung+moden

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404