Info for

Cara Nak Buat Blouse Moden

Tutorial: Cara-cara Menjahit Baju Ibu Mengandung

Luahan hati seorang muslimah buat majalah hijabista |, For me memang keterlaluan pemakaiannya pada hakikatnya yang memang bertudung takdelah sampai nak berfesyen melebih2 macam tu n makeup tebal berinci2 but. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Sedang mencari cara terbaik untuk belajar menjahit baju kurung dan baju melayu. sudah melayari internet untuk mendapatkan cara menjahit baju kurung dan baju melayu. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kurung moden, Ok laa post n3 kali ni cik sue nak ajak buat pola kurung moden.sebelum puasa hari tu,ada yang minta buat tutorial ni tapi maaf laa ketika itu cik sue.

Tebuk leher nak buat cekak musang - ruang berkongsi, Assalamualaikumm salam sayang koranghari ni cikgu nok ajo teknik nak tebuk lubang leher untuk leher baju melayu cekak musangkawan cik sue cik kay yang. .:: wawa syaida ::.: cara buat hantaran mudah, 1st sekali kena gunting kain satin yang dibeli tadi.saya lupa nak ambil gambar cara untuk lekat kain satin tu pada dulangyang pastinya, bahagian. Jahit jubah moden | coretan hati, Haa ni aku saje gediks nak post pasal ni. seriously, cara ni yang paling best dan lawa untuk buat leher baju. kemas dan mudah gitu..

Cara mudah belajar jahit manik crumble | blog jaakechik, Jom belajar jahit manik sendiri nak? jaa pun tengah belajar gak ni. bukan kena gi kursus ke hape pun. seposen pongg tak kena bayar. hanya rujuk tutorial jahit manik. Cara menentukan masa kesuburan wanita | dr zubaidi hj, Puan, pemeriksaan kesuburan bukan saja melibatkan wanita, tetapi juga suami. minta suami periksa air maninya dulu. di samping itu puan bolehlah membuat ujian darah. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Sedang mencari cara terbaik untuk belajar menjahit baju kurung sudah melayari internet untuk mendapatkan cara menjahit baju kurung, tetapi hasilnya amat menghampakan….

Ni pola ukuran badan saya. Yang dah siap digunting dan diletak kat

Ni pola ukuran badan saya. Yang dah siap digunting dan diletak kat

habis bahagian badan. smbung pulak bahagian lengan

Habis bahagian badan. smbung pulak bahagian lengan

Tutorial: Cara-cara Menjahit Baju Ibu Mengandung

Tutorial: Cara-cara Menjahit Baju Ibu Mengandung

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan"

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan"

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404