Info for

Cara Nak Buat Blouse Moden

all about her preps to become a bride…

Selongkar10: 12 cara nak buat kapal terbang moden, Zaid huda said haritu my sister bosan sangat dia buat 10 kapal terbang yang berlainan. gila benar :d 16 october 2011 11:50. Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden, Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden / simple blouse. Blouse - belajar cara nak buat baju kurung, Baju blouse (ikut cara saya, pakai sendiri) - dah terbukti ikut ukuran ini sebab saya dah buat lebih 30 helai untuk saya, kawan2.

Cara jahit jubah moden | dunia jahitan mizaeija, Pada sesiapa yang tak tahu macam mana nak buat pola jubah,. Bila hati berbicara: cara membuat pola blouse ala peplum, Okay pasti ramai yg berminat nk cube jait baju ni kan? meh sini nak ajor are buat pola baju niactually aku x tau la ape name baju nihhehebedal je. Senarai kuih raya paling mudah nak buat (bujang sahaja), Ok masterkan diri dengan kuih dekat bawah ni then baru buat macam atas ni. hikhik.

Luahan hati seorang muslimah buat majalah hijabista |, Agak menarik luahan hati yang abang nara ingin kongsikan kali ini. selalunya kalau seseorang itu meluahkan perasaan, ia ditujukan kepada individu.. Jahit jubah moden | coretan hati, Atas permintaan kak ngah, aku mencabar diri sendiri untuk cuba buat jubah moden.. Bungaemas collections: tutorial: cara-cara menjahit baju, Bungaemas collections said tepi yang sebelah mana ye?cuba perhatikan gambar-gambar cara nak buat cuff tu satu persatu. nak hasilkan cuff yang kemas.

Ni pola ukuran badan saya. Yang dah siap digunting dan diletak kat

Ni pola ukuran badan saya. Yang dah siap digunting dan diletak kat

Walaupun dikenali sebagai pakaian tradisional yang di pakai oleh

Walaupun dikenali sebagai pakaian tradisional yang di pakai oleh

all about her preps to become a bride…

All about her preps to become a bride…

Zafra by The Sweet Kurung RM160

Zafra by The Sweet Kurung RM160

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404