Info for

Cara Nak Buat Blouse Moden

 nak beli pattern blouse ni boleh email saya ya, 2 jam buat dah siap

Selongkar10: 12 cara nak buat kapal terbang moden, Zaid huda said haritu my sister bosan sangat dia buat 10 kapal terbang yang berlainan. gila benar :d 16 october 2011 11:50. Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden, Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden / simple blouse. ***semanis epal hijau***: cara-cara nak buat ikan pekasam, Hari nie saya nak kongsikan sedikit cara-cara bagaimana nak buat ikan pekasam.ini adalah cara yang selalu saya guna bila nak buat ikan pekasam.dan sedikit.

Blouse - belajar cara nak buat baju kurung, Baju blouse (ikut cara saya, pakai sendiri) - dah terbukti ikut ukuran ini sebab saya dah buat lebih 30 helai untuk saya, kawan2. Cara jahit jubah moden | dunia jahitan mizaeija, Pada sesiapa yang tak tahu macam mana nak buat pola jubah,. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Suatu masa dulu, saya juga seperti anda, ingin belajar menjahit. saya ingin mulakan dengan belajar cara menjahit baju kurung terlebih dahulu. jadi, saya meninjau.

Sha's inspiration: teringin nak buat jubah, Cantik kan jubah nie kawan-kawan.teringin pulak nak jahit jubah untuk diri sendiri guna lycra niebila nak try yek?tunggu knanti ada masa cik nonie. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kurung moden, Ok laa post n3 kali ni cik sue nak ajak buat pola kurung moden.sebelum puasa hari tu,ada yang minta buat tutorial ni tapi maaf laa ketika itu cik sue. Luahan hati seorang muslimah buat majalah hijabista |, For me memang keterlaluan pemakaiannya pada hakikatnya yang memang bertudung takdelah sampai nak berfesyen melebih2 macam tu n makeup tebal berinci2 but.

BILA POTONG, LEBIHKAN UNTUK JAHITAN

BILA POTONG, LEBIHKAN UNTUK JAHITAN

TEMPAHAN POLA PAKAIAN

TEMPAHAN POLA PAKAIAN

 nak beli pattern blouse ni boleh email saya ya, 2 jam buat dah siap

nak beli pattern blouse ni boleh email saya ya, 2 jam buat dah siap

Re: Nak buat kabinet dapur? Tengok kami dulu

Re: Nak buat kabinet dapur? Tengok kami dulu

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404