Info for

Diy Bunga Guna Riben

Dah Tebuk Guna Jarum Tadi

~~story of my chantique~~: diy- mari belajar buat bunga, Hehe, saje je kanasyik la nak tulis entry pasal bunga diy ni, mesti korang dah bosan baca kan. takpe la, masha tak kira, nak jugak citer pasal bunga. ~~story of my chantique~~: diy - bunga tisu, Alkisah nya, plan sebenarnya nak buat pomander ball untuk anak2 buah masha. tak tau apa itu pomander ball? pomander ball ialah bola bunga yang cantik. Aku: diy - bunga telur crepe, Ni bunga telur yang aku buatkan utk adik aku kawin hari tuh aku pilih untuk buat bunga telur guna kertas crepe dulu kertas ni masa aku kecik2 aku guna utk.

***you + me = us***: diy: bunga konvo, Back to topicnuha suka diy. in fact sangat suka. latest project was diy bunga konvo untuk sil. at first memang nuha nak beli jetapi terasa nak cuba buat.. Bunga september: gubahan hantaran tunang (diy), 3. potong tangkai bunga yang panjang untuk senang nak lekatkan bunga tu atas gabus yang dah siap dibalut tu. takde lah serabut nanti kan. bunga pula harus. Cerita itu ini: :: diy bunga tangan ::, Ada yang cadangkan kat aku guna pomender ni sebagai bunga tangan cantik jugak kan.

Episod pensil: diy bunga tangan, Hye semua~~ ramai tak yang pernah cuba buat bunga tangan sendiri?? ada pernah terfikir nak buat sendiri? bunga tangan yang simple.senang je nak buat. Only 4: sulaman bunga riben., Hari minggu siapkan bunga reben untuk beg telekung sebagaimana kawan opis yang suruh buatkan tq errrrrkkk. actually dah lama tinggalkan sulaman bunga reben. A journey to 2012: diy bunga pahar tisu, Barang-barang yang diperlukan semestinya tissue paper / crepe paper. saya guna crepe paper sebab keras sket compared to tissue paper. dawai halus, tapi.

Rupa benang di bahagian belakang kain. Matikan jahitan di tengah

Rupa benang di bahagian belakang kain. Matikan jahitan di tengah

Selalu buat bunga telur bunga nya ngadap ke atas…kali nie cuba pula

Selalu buat bunga telur bunga nya ngadap ke atas…kali nie cuba pula

Dah Tebuk Guna Jarum Tadi

Dah Tebuk Guna Jarum Tadi

Pcs Bunga Telur Gantung Tempahan Oleh Mimi Juga

Pcs Bunga Telur Gantung Tempahan Oleh Mimi Juga

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404