Info for

Fakulteti I Edukimit Prishtin Studimet Postdiplomike Master

Njoftime - fakulteti ekonomik - studimet master, Njoftim gjatë orës së ligjëratave në nivelin master, në lëndën “ekonomiksi i zhvillimit të kosovës” te prof:ramije mustafa ,do të prezantohen. Fakulteti i edukimit - ballina, Per vitin akademik 2014/2015 bursa universitare iu ndahet ketyre studentëve, të cilët studiojne në universitetin e prishtinës, ne fakultetin e edukimit ne tri. Senati i up-së ref.nr. 2/ 7 datë:16.10.2014 16.10.2014, Të gjithë studentët e interesuar për regjistrim të studimeve master në këtë program, duhet ti kenë të përfunduara studimet bachelor (180 etcs minimum) në.

Fakulteti i edukimit - lajme dhe ngjarje, Per vitin akademik 2014/2015 bursa universitare iu ndahet ketyre studentëve, të cilët studiojne në universitetin e prishtinës, ne fakultetin e edukimit ne tri. Universiteti i prishtinës - universiteti i prishtinës, 1. fakulteti filozofik fushat e studimit: departamenti i filozofisë departamenti i historisë departamenti i shkencave politike departamenti i sociologjisë. Universiteti i prishtinës - universiteti i prishtinës, ShËnohet 7 marsi dita e mËsuesit. me rastin e 7 marsit, në fakultetin e edukimit të universitetit “hasan prishtina” të prishtinës, u organizua një program.

Fakulteti i filologjisë - ballina, Profesori dhe gjuhëtari i mirënjohur, prof. brian joseph nga ohio state university, shba, do të mbajë ligjërata nga fusha e historisë së gjuhës të martën. Hyrje - fakulteti i ekonomisë, universiteti i tiranës, Faqja zyrtare e fakultetit të ekonomisë, universiteti i tiranës lista emërore e studentëve të diplomuar të cilët e kanë diplomën gati dhe duhet…. Fakulteti ekonomik - ballina, Te nderuar studentë fakulteti ekonomik organizon panon 2015, duke filluar nga data 23 mars 2015 (e hënë) deri me 05 prill 2015 (e shtunë).për informata më të.

Source:

Foreign ministers arrive amid crucial weekend for Iran nuclear talks

Sunday, 29 March 2015, 6:00 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Foreign Ministers Arrive Amid Crucial Weekend For Iran Nuclear Talks International news | world news - abc news, Get the latest international news and events from asia, europe, the middle east, and more. see world news photos and videos at abcnews. Politics news and u.s. elections coverage - abc news, Get the latest breaking politics news and political coverage of u.s. elections. get updates on...

Read More »

Yemen crisis: Houthi rebels are Iran stooges, says Hadi

Sunday, 29 March 2015, 4:00 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Yemen Crisis: Houthi Rebels Are Iran Stooges, Says Hadi Yemen rebels say they will dissolve parliament, Yemen has been without formal leadership since jan. 22 and faces a serious economic crisis. tyler hicks/the new york times . houthi leaders portrayed the. Houthi rebels decide to run yemen government - wsj, Houthi rebels dissolved yemen’s parliament and said they would form a transitional...

Read More »

Meredith Kercher’s Mother ‘Very Shocked’ by Amanda Knox

Sunday, 29 March 2015, 2:00 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Meredith Kercher's Mother 'Very Shocked' By Amanda Knox Murder of meredith kercher - wikipedia, the free encyclopedia, 1 meredith kercher. 1.1 background; 1.2 via della pergola 7; 1.3 last sighting; 1.4 alarm raised; 1.5 discovery of the body; 1.6 autopsy; 1.7 interment; 1.8 meredith. True justice for meredith kercher front page, Did the state department really offer assurances to amanda knox she never...

Read More »

Gunmen kill 15 in Nigeria during tense election

Sunday, 29 March 2015, 0:00 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Gunmen Kill 15 In Nigeria During Tense Election International news | world news - abc news, Get the latest international news and events from asia, europe, the middle east, and more. see world news photos and videos at abcnews. Allafrica.com: west africa -- home, News reports and headlines from african and worldwide sources, updated with breaking news.. Nigeriana breaking news,...

Read More »

Page 1 of 447 1 2 3 4 447