12:14 am - Sunday July 5, 2015

Info for

Fletore Zyrtare 2013

PD çon në Kushtetuese aktin për rritjen e borxhit dhe kompetencat e

Qbz - qendra e botimeve zyrtare, Qbz - qendra e botimeve zyrtare. bulevardi "gjergj fishta", në krahun lindor të ish-ekspozitës "shqipëria sot". web: www.qbz.gov.al; e-mail: info@qbz.gov.al. Botohet ne fletore zyrtare ligji i ri per te drejten e, Botohet ne fletore zyrtare ligji i ri per te drejten e informimit: andi dobrushi i soros: sukses i gjithe aktoreve te shoqerise civile. Fletorja zyrtare - qbz - qendra e botimeve zyrtare, Adresa: bulevardi “gjergj fishta”, pas ish-ekspozitës “shqipëria sot”, tel: 04 24 27 005, 04 24 27 006 fletorja zyrtare e republikËs sË shqipËrisË.

Ligji nr.8737, dt 12.2.2001 “pËr organizimin dhe, Vendim nr.25, dt.13.2.2002, fletore zyrtare nr.5, dt.24 janar 2008, fq.107; ligjin nr.9102, dt.10.7.2003, fletore zyrtare nr.62, dt.31 korrik 2003, fq.2081. Kreu | administrata doganore shqiptare, Dogana shqiptare teston integritetin e punonjësve. një pjesë e punonjësve të doganave i janë nënshtruar testeve të integritetit duke filluar nga muaji prill i. Nomenklatura e kombinuar e mallrave dhe tarifa doganore, © 2015 drejtoria e pergjithshme e doganave, laprake, tirane.

Përgjigjet ben blushi: dua të detyroj fytyrën të shohë, Përmes një letre të hapur, deputeti socialist ben blushi i tregon socialistëve arsyet pse ai duhet të flasë dhe të thotë të vërtetat:. Ekskluzive/ ben blushi, letër të hapur socialistëve me 120, Shqiperia nga 2006 deri ne 2013 ka pas rritje ekononike bukuroshe ka qen rekord me 10% ne kohen kur europa perballej me krize ne samitet ekonomike te ballkanit e. Matematika 12 pegi - slideshare - upload, share,, LibËr pËr mËsuesin matematika edmond lulja neritan babamusta prof.dr.shpëtim bozdo për klasën e 12-t&.

Përurimi i Doganës së re të Tiranës

Përurimi i Doganës së re të Tiranës

Takim Kortezie me Zëvendës Shefin e Misionit të Ambasadës

Takim Kortezie me Zëvendës Shefin e Misionit të Ambasadës

PD çon në Kushtetuese aktin për rritjen e borxhit dhe kompetencat e

PD çon në Kushtetuese aktin për rritjen e borxhit dhe kompetencat e

A1 Report - Aviacioni Civil: Taksat e larta ne Rinas, shkak per bileta

A1 Report - Aviacioni Civil: Taksat e larta ne Rinas, shkak per bileta

Source:

Saturday Morning’s Top Stories – KRQE News 13

Saturday, 4 July 2015, 23:14 | Photography News | 0 Comment
by Admin

KRQE News 13Saturday Morning's Top StoriesKRQE News 13The city is putting the finishing touches on its display. This year's freedom fourth celebration starts at four this afternoon and runs until 10. The city is hoping to draw in a bigger crowd this year, with a bigger budget of $ 220,000.there will be...

Read More »

Putin sends July Fourth message to Obama

Saturday, 4 July 2015, 23:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Russian President Vladimir Putin speaks at a Security Council meeting in the Kremlin in Moscow on July 3, 2015. (Photo: Alexei Nikolsky, AP) Russian President Vladimir Putin sent a message to President Obama on Saturday, congratulating the United States on...

Read More »

Putin sends July Fourth message to Obama

Saturday, 4 July 2015, 23:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Russian President Vladimir Putin speaks at a Security Council meeting in the Kremlin in Moscow on July 3, 2015. (Photo: Alexei Nikolsky, AP) Russian President Vladimir Putin sent a message to President Obama on Saturday, congratulating the United States on...

Read More »

Putin sends July Fourth message to Obama

Saturday, 4 July 2015, 23:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Russian President Vladimir Putin speaks at a Security Council meeting in the Kremlin in Moscow on July 3, 2015. (Photo: Alexei Nikolsky, AP) Russian President Vladimir Putin sent a message to President Obama on Saturday, congratulating the United States on...

Read More »

Page 1 of 716 1 2 3 4 716