Info for

Fletore Zyrtare Gusht 2012

Misioni i Malit në OKB: Nuk ju kemi njohur

Fletorja zyrtare - qbz - qendra e botimeve zyrtare, Adresa: bulevardi “gjergj fishta”, pas ish-ekspozitës “shqipëria sot”, tel: 04 24 27 005, 04 24 27 006 fletorja zyrtare e republikËs sË shqipËrisË. Qendra per ceshtje te informimit publik, Qendra për Çështje të informimit publik, infoÇip shpalli në datë 16 maj 2015 gjetjet e vleresimit tematik mbi vonesat në arsyetimin dhe dorëzimin e vendimeve. Ne 84 vjetorin e varjes se martirit te atdheut dom gjon, Martiri i atdheut dom gjon gÀzulli – në 84 vjetorin e varjes – nga daniel gàzulli. i. mbas vrasjes së atdhetarit opozitar, demokratit të madh luigj gurakuqi.

Www.gjykataelarte.gov.al, 00-2014-569 31.03.2014 shoqëria “arseni” sh.p.k, shoqëria “gamm 2012” gusht, shtator, nëntor dhe dhjetor 2005, me padinë e datës 18.06.2008,.

 Zyrtare 2012: Kalendari Zyrtar i diteve Festive ne Shqiperi per 2012

Zyrtare 2012: Kalendari Zyrtar i diteve Festive ne Shqiperi per 2012

Flamuri me pesë unazat, që përfaqëson bashkimin e pesë

Flamuri me pesë unazat, që përfaqëson bashkimin e pesë

Misioni i Malit në OKB: Nuk ju kemi njohur

Misioni i Malit në OKB: Nuk ju kemi njohur

Kullës së Shaban Polluzhës për katër muaj vetëm themelet

Kullës së Shaban Polluzhës për katër muaj vetëm themelet

Source:

KNOW IT ALL: Monday’s Top 7 Stories at NBC News – NBCNews.com

Tuesday, 7 July 2015, 7:14 | Photography News | 0 Comment
by Admin

NBCNews.comKNOW IT ALL: Monday's Top 7 Stories at NBC NewsNBCNews.comThe figures can be numbing: There were more than 2,000 shootings in Chicago last year, and the city is on pace for more this year. The violence rises in the heat of summer. But beneath the sobering figures are personal stories, both of fear and...

Read More »

The Short List: Greece is feeling like ‘The Odyssey’; epic Amazon sale coming; Kardashian break-up?

Tuesday, 7 July 2015, 7:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Out of the loop today? We've got what you missed. (Photo: Louisa Gouliamaki, AFP/Getty Images) Greece's debt saga is far from over It's not The Odyssey, but it sure feels like it. We're still turning pages in Greek's epic debt saga. What now. Greece is...

Read More »

The Short List: Greece is feeling like ‘The Odyssey’; epic Amazon sale coming; Kardashian break-up?

Tuesday, 7 July 2015, 7:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Out of the loop today? We've got what you missed. (Photo: Louisa Gouliamaki, AFP/Getty Images) Greece's debt saga is far from over It's not The Odyssey, but it sure feels like it. We're still turning pages in Greek's epic debt saga. What now. Greece is...

Read More »

The Short List: Greece is feeling like ‘The Odyssey’; epic Amazon sale coming; Kardashian break-up?

Tuesday, 7 July 2015, 7:13 | Photography News | 0 Comment
by Admin

Out of the loop today? We've got what you missed. (Photo: Louisa Gouliamaki, AFP/Getty Images) Greece's debt saga is far from over It's not The Odyssey, but it sure feels like it. We're still turning pages in Greek's epic debt saga. What now. Greece is...

Read More »

Page 1 of 728 1 2 3 4 728