Info for

Gambar Terbaru Julia Rais

 YYNR.ORG | Blog gosip artis Malaysia yang terbaru, sensasi dan panas

Dah lama x tengok julia rais kan | my life & my forever love, Pagi2 nie jalan2 umah kawan2 blogger singgah umah blogger pahang nie ermm dah lama akak x dgr cerita tentang julia rais artis yg berkahwin dengan tengku. Gambar anak dara ziela jalil pula - media malaya - gosip, Ala ala dulu tecit tomey je. dah besar panjang ni makin lawo pulak. susah bebeno nak add julia ni dalam facebook. memang dia anti-media agaknye hehe. Blog 3 dalam 1, Blog 3 dalam 1 adalah sumber informasi, tips dan kesihatan. blog ini juga memaparkan artikel hiburan, gossip dan isu semasa.

Gambar vintage: bintang baru sabun lux - media malaya, Pada tahun 1989 ini, lux telah membuat pelancaran rumusan terbarunya. lever brothers telah memilih empat bintang baru ketika itu dari kiri, liza othman, raja. (5 gambar)majlis perkahwinan sofia jane dan meor zain azman |, Satu perkara yang ajaib mengenai sofia jane ialah wajahnya daripada dulu sampai sekarang tetap sama. seolah-olah tiada proses penuaan yang berlaku. tak percaya?. (20 gambar)nora danish & nadeem di eropah |, Waaaa ~~~ seronoknya melihat gambar nora danish dan nadeem di eropah. khabarnya nora danish menemani nadeem ke sana atas urusan perniagaan dan bertemu sepupu.

Gambar arni nazira bekas isteri awie | my life & my, Masihkah anda semua ingat akan arni nazira ini hot ketika awie masih bersama erra fazira setelah putus tunang dengan erra , awie berkahwin dengan arni nazira. Ruang hati berbagi, Membuka pintu ruang hati kita untuk berbagi wow! inilah rahasia membuat pohon bisa melayang. bukan sulap bukan sihir, ini benar – benar nyata namun di mata saja. Lucgen, Kumpulan artikel aneh, unik, humor, selebritis dan berita nasional hingga mancanegara.

Home Today's joke Research Articles Hot Pictures Collection Strange

Home Today's joke Research Articles Hot Pictures Collection Strange

carian gambar terbaru julia rais

Carian gambar terbaru julia rais

 YYNR.ORG | Blog gosip artis Malaysia yang terbaru, sensasi dan panas

YYNR.ORG | Blog gosip artis Malaysia yang terbaru, sensasi dan panas

Gambar) Anak pelakon popular Sofea Jane, Arissa bersosial melampau?

Gambar) Anak pelakon popular Sofea Jane, Arissa bersosial melampau?

Source:

Who Are Captain & Tennille: Their Greatest Hits Explained

Friday, 24 January 2014, 3:03 | Photography | 0 Comment
by Admin

While Daryl Dragon sounds like a lesser character in a Harry Potter story, he is,  in fact, one half of the renowned ’70s soft rock duo, Captain & Tennille. They’re back in the spotlight after news broke that after 39 years of marriage, they are divorcing. As “Captain,” Dragon manned the keyboards — which he had also done for the Beach Boys — which were paired with Toni Tennille’s (née Cathryn Antionette Tennille) breathy, intimate vocals. It was that pairing, plus...

Read More »

FBI Arrests Revenge-Porn Rogue Hunter Moore for Conspiracy

Friday, 24 January 2014, 2:59 | Photography | 0 Comment
by Admin

Earlier today, FBI special agents arrested and indicted Hunter Moore, who once ran the revenge-porn website IsAnyoneUp.com, and his alleged hacker accomplice Charles "Gary" Evens. Both arrests occurred without incident. The pair were charged in a 15-count indictment, which claims the men were embroiled in a conspiracy that involved hacking into people's email to steal their nude photos and post them online. Furthermore, the FBI said Moore allegedly paid Evens for nude pics that the latter had...

Read More »

Justin Bieber arrested on drunken driving, resisting arrest charges

Friday, 24 January 2014, 2:57 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

ustin Bieber was charged with drunken driving, resisting arrest and driving without a valid license after police saw the pop star street racing early Thursday morning, Miami Beach police said. "What the f*** did I do? Why did you stop me?" Bieber asked the police officer who pulled him over just after 4 a.m., according to the arrest report. Bieber, 19, was released from a Miami jail an hour after he made a brief appearance through a video link before a Miami judge, who set a "standard" $2,500...

Read More »

In postseason, Saturday traditionally is Patriots Day

Sunday, 12 January 2014, 3:17 | Photography, Photography News | 0 Comment
by Admin

Bob Kraft loves Saturday nights in Foxborough. Kraft is chairman of the NFL’s all-powerful Broadcast Committee and enjoys seeing his team showcased in the prime-time slot on Saturday night. Maybe it goes back to that rockin’ old tune by Kraft’s buddy, Elton John: “Saturday Night’s Alright (For Fighting).’’ Get a little action in? Live from Foxborough . . . It’s Saturday night! Tonight’s playoff joust with the Indianapolis Colts marks the sixth time in the Bill...

Read More »

Page 1 of 404 1 2 3 4 404